Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 28, 2010

ORANG PUTIH

"Ibu-ibu hari Natal tu apa?"
Balkish bertanyakan ibunya di hari krismas yang lalu.
"Oh hari raya orang-orang kristian.."
Jawab ibunya yang juga kakak saya Maznah.
"Orang kristian tu macam mana ibu?"
Balkish dengan Qaisara ni sama aje. Banyak sangat tanyanya. Balkish, dalam usia 5 tahun dia sudah boleh membaca dengan baik.
"Orang cina, orang India, orang putih.."
'Aik orang putih?"
Muka Balkish macam orang ada seribu masalah yang tidak terungkai..
"Yelah Balkish?"
'Tetapi kenapa Teta tak sambut krismas umi, diakan orang putih?"
Ha ha ha ha...Balkish, Balkish..ada-ada sahaja budak-budak ni.


4 comments:

GreenJade said...

hehehe sure Balkish still musykhil smpai arini ihiks

Leeza said...

susah na nak buat budak2 kecik faham benda rumit . terkadang mereka buat benda remeh jadi serius...huhuhu.

Rizziela said...

kalau saya kecik pun..saya akan tanya soalan yg sama :D sebab Teta memang anak orang putih kan ?

Hunny said...

Hehehe.. sweet entry..:)