Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, July 3, 2009

DRAMA QUEEN

Drama Queen saya ni, kalau da lama Babanya tak bawa berjalan-jalan. Maka bila melihat babanya pergi bekerja. Dia akan menangislah. Kadangkala suami bawa juga dia ke tempat kerja. Tetapi sebab pejabat suami dipenuhi buku dan kadangkala tempat kawan-kawannya bertandang. Saya tidak sukalah Qaisara di bawa ke sana selalu.

Maka berdramalah dia apabila melihat babanya hari ini buka pintu untuk ke pejabat. Hari ini hari Jumaat. Biasanya suami akan keluar agak lambat, bersolat jumaat dan kemudian ke pejabat. Maka keluarlah dialog si drama queen ini.
Baba..i want go, bring me baba. Baba dont go. Baba I want follow..baba..baba..baba..


Umi..seelah Baba umi, tell baba umi, ask him don't go. Umi..umi..baba go umi. Baba go...
"Isk..umi pulak terbabit sama. Apa hal nak babitkan umi..ha.ha.ha.. Selesaikan sendiri masalah Qaisara. Qaisara buat sendiri, Qaisara selesaikan."
Kejam sungguh umi si Qaisara nikan..

Huhhh.huhh..baba go umi. Baba go..huhhhhh..umi, umi..please umi.
Lah..asal umi pulak. Nak ikut baba pergilah. Kejarlah..ha.ha..saya memang sering menyakat Qaisara macam tu..


Bibik pujuk pun tak jalan. Kalau saya, saya biarkan aje. Biar dia menangis dan saya ambil gambar dia. Biar dia tengok gambar dia cantik ke tidak menangis tu...
"Nah..Qaisara tengok ni. Cantik ke gambar Qaisara menangis?"



Nah..sekarang dia diam, tengah melihat gambar-gambar dia tengah menangis. Ha.ha.ha..senang aje mengajar dia.

15 comments:

Marzalina said...

aduhai drama queen ni...boleh masuk telenovela la kak..hehehe..nangis nangis pun comel sangat!

yatie chomeyl said...

nangis pon comeyl sangat..hahahha

ain said...

hehehehe....kelako pulak bila tgh sakan2 menangis, terus terdiam bila tengok gambo drama queen menangis!!

psst...cantik lah rambut qaisara, baru perasan.

umie said...

hehehe..kasiannyer Qaisara..mesti dia nak ikut sangat babanya keluar tu..tengok gambar sendiri terus terdiam..hehehe..menghayati wajah drama queen yang dilakonkan oleh Qaisara..hehehe

tiny laiman said...

hahaha...qaisara....kelakar betul si comel akak ni ...beria2 dia nangis nak ikut babanya alih2 boleh diam pulak tengok gambar...dia menangis...hehehe...gelagat dia buat tiny senyum depan pc sorg2...hahaha

anggerik said...

uhuhhhhhhh
cute miut sgt qaisara tu
geram2...haha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

boleh pulak si kecik tu tgk gbr dia balik... :p

Duke Luce Dell'amore said...

haiya!!
senangnya pujok??
bgus btul..hakhakhak..

~:|:sara:|:~ said...

alahai Qaisara ni...
baba kamoo nak pegi keje la...
nanges² pn still cute...

ce kita yg dah beso ni nanges then snap pic sendiri, mau tak lalu nak tengok...wakaka²

dayah said...

Salam Kak,
Nangis pun cute lagi :D
Pastu leh senyap tgk gambar sendiri menangis.. hehehe..

dhan said...

kalau dah kiut tu nangispun kiut...
sama macam tia.. kalau menangis pastu saya snap gambar dia suh dia tgk mesti dia benti nangis...
macam2 perangai budak2 nih...

Zyma Saad said...

Alolololo Qaisara ....
Cute nyerr Qaisara ni.
Nangis pun cute....tak nangis lagi la cute!!!

idasm said...

Qaisara, Qaisara... lawak pulak bila akak bahasakan drama queen akak.. hehe. tp kesian pulak ida tgk Qaisara bila dia nangis mcm tu... rasa mcm tak sampai hati pun ada...
tp yg pasti nangis ke tak nangis.. dia mmg cute mute!
pas tu senang pulak pujuk tu.. tu yg best tu.. heheheh..

MyHasla said...

kak yati... qaisara nangis pun maintain kecomelan dia. tapi kalau orang besar yg nangis... buat drama queen cam qaisara tu... maintain apa lak ye??heheheh

Liza said...

salam kak..kesian tengok qaisara menangis..tapikan kak liza ada satu cadangan buat qaisara oleh kerana qaisara banyak peminat apa kata kak buat buk certa or komik sal qaisara namakan Tita..kalau tak salah nama qaisara ke or Qaisara or sara pasti banyak peminat punya..jadikan certa tu contoh buat anak2 seumur qaisara...