Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, May 30, 2011

LAYAN BUNGA..

Holland adalah salah satu syurga bunga. Sekarang pergi mana-mana ada sahaja orang menjual bungan atau bunga di tanam di halaman rumah. Ini salah satu jenis lavendar di halaman rumah adik ipar saya.

 Ini bunga apa? Bunga purple..ha ha


 Cantik warna bunga inikan? Macam warna kegemaran si Teta

 Lautan bunga..


Paling murah di Holland ini adalah bunga. Dekat sini barangan tidaklah murah, kalau convert ke duit Malaysia. tetapi bunga murah. Satu pasu ada yang dalam 2euro sahaja. Barang lain semuanya tidak begitu murah walau barangan dari China.

 Macam pokok bunga balong ayamkan?

Bunga biru ini memang banyak terdapat di mana-mana. Satu pasu tu dalam RM40


Kedai menjual bunga ini menjual beratus-ratus jenis bunga. Bunga paling mahal bunga kertas. Dalam RM80...oh lagi satu pokok bonsai yang macam di rumah saya. Dijual dengan harga Euro 60. Cuba kalikan 4.3. Berapa harganya..


Anak saya dengan sabar menunggu uminya membedik bunga. He he he..

7 comments:

Kak Aya said...

cantik-cantiknya bunga2 tu, kak yati..bertuah kak yati dapat tengok semua tu..

Lady Arween said...

cantik sangat2.kak bunga lavender real, baunya wangi macam lavender punya bau yg dekat aroma therapi or shower gel yang kita pakai ka?kalu akak buat buss tanam bunga kertas kat holland or buat bonsai..kaya lah akak..hahhahahahaa

Saliza Shamsudin said...

Bestnya..mesti sejukkan!!!...Kat sini panassss!!!!

ieda said...

argghhhh!!!!....boleh juling biji mata tengok bunga cantik2 macam ni..

Mrs.Sheikh said...

kak.. bunga pink teta tu bunga seribu kan? cantikk..
kalaulah kat halaman sendiri dpt tanam lavender..r

AuntieYan said...

Salam Yati,

Bertuahnya badan! cantik betul bunga-bunga tu...boleh pengsan ya!!...lama Yati makan angin ye...adik dan adik ipar Kak Yan pun baru saja terbang ke Europe....kita disini hanya dengar berita dan tengok gambar saja lah...:-)

idasm said...

Bestnyer kak....