Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, May 27, 2011

ALHAMDULILAH...

Alhamdulilah saya selamat sampai di Holland. Ha ha..jaket yang saya pakai itu jaket pinjam kerana cuacanya masih lagi terlalu sejuk di sini. Ingat sudah panas..

Tengoklah si gedik saya tu. Ha ha ha..dekat sini bunga dijual merata-rata.  Saya rasa nak pengsan tengok pokok-pokok bunga ni tau.



Siapa pandai ini tempat apa? Nanti saya bagi hadiah..ha ha ha..

24 comments:

Marzalina said...

taman utk beriadah kot kak hehehe ke tempat jogging..

Ijah EmoTemo said...

err tempat utk anjing beriadah kot? err haha main teka je ni hehehe

liyana said...

tpt utk main kejar2 dgn anjing, hehe

nmpk bergaya la kak dgn jaket tu.. :)

fifahnazri said...

wah! seronoknya akak dapat melancong ke Holland.. Memang boleh pengsan bile tengok bunga yang cantik2 kan?..Seronoknya kalo bley tanam kat Malaysia ni..

qemaishak said...

Ada gambar anjing tuh..mungkin tempat bawa anjing bersiar-siar kot hehe..
cantik jaket tuh, sesuai kak yati pakai:)

SyuQ said...

sy nak teka gak. hehehe
tanah perkuburan...?

LAW said...

yg sign board tu tempat anjing buang poo poo & pee ke? hehehe

Mata-Jiwa-Cinta said...

hahaha...baru nak cakap..tempat anjing poo poo :D

KakAsma said...

Kak Yati,
Nanti bawa balik Msia ler kak bunga2 tuh..hihihi cantik nyer..bestkan dapat gi jenjln..

Mizz Tiny said...

tempat dating kak...hehehe

umie said...

tu tempat anjing nak membuang najis nyer..hehehe

dlittlekitchen said...

syukran.. selamat tiba ke destinasi.. wah! teta happy sgt.. :-)

rasanya, taman tmpt perjumpaan anjing2 kot... ala2 sosial club..hahaha

ummuamin. said...
This comment has been removed by the author.
ummuamin. said...
This comment has been removed by the author.
Miss Tasantek said...

warh.bestnyer dah sampai Holand :) baru semalam baca entry akak , akak nak gi europe. pagi ni tengok2 dah amik pic dah pun :) kak, sambil jalan2 citer lah kat blog. macam seronok je ;)

ibu aira said...

kak yati nampak bergaya betul ngan jaket tu. nampak lain sangat2... :-)

Aziela said...

nampak macam ada gambar sign anjing...tempat kaum dia dan sejenisnya bersenam....hehehhe

Mama Naveed said...

Salam~!

tempat untuk anjing buang air kan.. :)

ummuamin. said...
This comment has been removed by the author.
radziah AR said...

seronoknya teta jalan...

Kak Aya said...

wahhh seronoknya kak yati disamping bunga-bunga yang cantik memekar tu.

ummuamin. said...

salam kak,
losloopterrein ialah taman permainan khas untuk anjing2 sahaja , ia juga tempat untuk anjing2 bersosial sesama mereka dan sebagainya.

Yan said...

Kak. bukan takat manusia je nak beriadah, anging pun sama. Then leh mingle2 gitu..betul tak? hee

LAW said...

salam kak yati...
apa jawapan bagi gambar tu... nak tau la jugak supaya kalo "ter"pergi tempat macam tu, tak la musykil sangat...hehehe