Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, July 19, 2011

MAK CIK TETA BUAT CINCIN..

Jom kita buat cincin dengan mak cik Teta. Yelah mak cik Teta ni kalau tak ada kerja, ada sahaja yang dibuatnya. Jadi hari ini mak cik Teta nak buat cincin.


Antara bahan yang diperlukan, termasuklah pewarna untuk batu cincinnya..umi mak cik Teta, lupa pula nak ambil gambarnya. Beli dalam kotak semuanya dah siap.


Warnakan mengikut kesukaan. Ini Mak cik Teta yang mewarnakan. Batu cincin ini hendaklah diwarna di sebelah belakang untuk nampak lebih cantik.


Selepas kering lekatkan batu dengan cincin mengunakan gam yang diberi. Abaikan botol susu yang berada di belakang mak cik Teta. Mak cik ni masih menyusu botol lagi sebenarnya. Ha ha ha


Ini jari mak cik Teta..

Ini jari umi mak cik Teta. Ha ha ha

Ini di antara cincin yang mak cik Teta sudah siapkan.

8 comments:

liyana said...

hehehe.. comel nye la... ;)

dlittlekitchen said...

so sweettt..... :-)

Jake Daughter said...

Wahai cik teta.. Kaisk aunty ieda satu boleh???

NB KARA said...

liyana..tapi kita tak boleh pakai kecik sangat..he he

thanks auntie roza..he he

Aunty ieda..boleh, banyak tu..penuh dua tangan..

SyuQ said...

wah kak. blh la tempah satu. hehehe

ida said...

tak patut laaa umi makcik teta ni...kenapa sanggup kantoikan makcik teta denagn botol susu dia tu hehehehe....

En iLham said...

pandai betul makcik teta ni
boleh buat bisnes ni kak...hehe

kakyong said...

kreatip nya teta...