Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, April 11, 2011

SUAMI KU OH SUAMI KU

KISAH 1
Suami : Honey air cond bilik kita tukan, sejuk sangat. Sampai sakit kepala saya.
Saya: Adjust
Suami: I cuba adjust tapi remote tu macam tak ada tulis apa-apa.
Saya masuk ke dalam bilik saya dan mengambil remote control tersebut. Saya tukar bateri dan remote control berfungsi semula. Saya tunjuk pada suami dan dia tersengeh-sengeh .

KISAH 2
Suami : Honey tombol pintu ni hari itu macam tak adakan? Hai ini dah ada ya (pintu almari baju)
Saya : Hari itu dah tercabut, saya dah beli tombol baru dan tukar
Suami : Oh iye ke..
Saya : Iye Mr Seyit Kara..ha ha

KISAH 3
Suami : Kenapa bilik ini air con dia macam bising ya (ada satu bilik suami suka lepak, baring sambil menonton TV TurkI sambil minum teh di situ. Air condnya baru saya tukar).
Saya : Kipas dia tu..
Suami : Kipas mana saya ada pasang kipas?
Saya ambil remote control air cond bilik tersebut dan saya offkan butang bahagian kipas dan air cond menjadi senyap.
Suami: Wah...senyap aje. Apa you buat?
Saya: Buat magik..

Ha ha ha..suamiku oh suami ku..Adakah suami anda semua seperti itu. Ha ha ha ha..

15 comments:

Faz Nandra said...

hehehe.. ^-^ kelakarnya pak seyit ni kak yati..ada saja yang di 'complain'nya.. nasib kak yati ni kreatif ^-^ untung pak Seyit dapat kak yati.. wink3~~

Mohd 'Azim Kamaruzzaman said...

hahaha...lucu btul!

jim rasa, klu im kawen nnt, prangai jim mesti sama cam Pak Seyit...
manja terlebih.. kikiki...

mamaijat said...

...man is always a man.....
nak di layan macam raja.......
layan ajelah....hik hik hik....

GreenJade said...

ale shomel2 manje nye dia..seb baik dpt isteri serba boleh cam akok kite nih ekeke

Najla' Az-Zahra said...

ahahaa...pak seyit nak manja la tew... (^,^)

Mama Nazhan said...

ok la pak seyit dapat kak yati..dan kite pun paham dia bangsa yang lain sngt dr kita... tapi papa nazhan tu pun dah nak jadi mcm pak seyit jugak... saya jer buat2 tak reti walaupun sgt reti dan kompeten dari dia...hahaha..tak biasa buat keje2 berat dan menyusahkan diri...

NB KARA said...

Faz nak buat macam mana, dapat suami macam tu yang kurang berdikari..he he reda ajelah

Hesy jangan Jim, manja-manja. Tapi tak apa, dia buat kerja macam tu dan jim masakkan. okaylah tu..ha ha

NB KARA said...

mamaijat..nak buat macam mana, dah jadi pasangan kita. Layan ajelah, tapi ada yang kekurangan kita dia tampung, kekurangan dia kita pula tampungkan?

Itulah Tinie, Tinie pun sendiri pun kena serba bolehkan sebab duduk ngan mak bonda, atau mak bonda yang serba boleh? Ha ha

NB KARA said...

Naj bukan nak manja..dia memang terlebih manja..ha ha

Ha ha kalau buat-buat tak reti dia buat tak apa Bai, ini kalau akak buat tak reti. Dia pun buat tak reti..lama-lama tak jadi apa. Kita juga yang anginnya..ha ha ha

Balqis Nazid said...

ha..ha..kak comel jer ek...
teringat masa mak saya plaster bilik air dulu, ayah asyik kata tak boleh jer wahahhaaaa...
Hebat betul wanita ni kan...

najmiah said...

puan NB, saya teringat lagu dendangan Salamiah Hassan. Antara bait liriknya.."wanita, kerana keistimewaan mu, terpikul segala amanah di bahumu..."

Madam Casper said...

Kak Yati..

Seqoperrrr....yg dia tau buang sampah jer bila plastik tu penuh hahahahahahah..sabor jer ler janji tiap bulan dia tak lupa hulur kepala agung warna biru tu keh keh keh

Citarasa Rinduan said...

kak yatie..
mujurlah en suamimu pandai komen itu ini..dibuatnya dia buat2 tak perasan?
sure kita bengang..

but...u n u hubby..so sweet.. ayu suka...

Sang Selimut Biru said...

sama la dengan suami saya.
yang bertukang sampai jadi apa benda yang nak dibuat saya. dia jadi tukang pegang aje...

1jja1912 said...

Hehehe... terasa lucu bercampur comel pula bila encik suami begitu. Suami saya adakalanya juga begitu. Jadi si isteri inilah yang tampung mana-mana lompang kosong.

Biasalah tu, kekurangan kita suami tampung, kekurangan suami, kita tampung. Sama-sama menampung dan menyokong masing-masing. Kena sabar sahaja. Bila sabar semua benda akan jadi indah. ^^