Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, April 6, 2011

HAND SHOWER

Beberapa hari yang lepas shower hand di bilik air tingkat bawah rumah saya sudah rosak. Air meleleh sahaja dari water heater. Jadi seperti biasa, si tukang repair ini pun pergilah ke kedai mejual peralatan bilik air. Terjumpalah shower hand seperti ini. Wahhh..cantik juga fikir saya.


Bila mandi akan keluar lampu. Qaisara punyalah suka. Dah macam mandi dalam disko le pulak. Ha ha ha..


Sebenarnya ada beberapa warna lagi yang keluar. Cuma kalau air kuat, barulah lampu di kepala shower menyala.  Harganya RM99, selepas diskaun pekedai itu beri RM79. Pemasangan percuma oleh Norhayati Berahim. Ha ha ha..


10 comments:

Leeza said...

excellent !. camni susah plumber mahu cari makan. Shower tu pun cantik....

Yan said...

dah lama sangat kat umah tak pakai shower since pindah2.. malas nak fix balik.. boleh pinjam plumber sana ke?

Lady Arween said...

Girl power la akak ni. Kalu aween sampai dah panggil plumber pasal x reti nak buat kerja cam ni

genuine1224 said...

wahh..cantik.klau mandi, ttp lampu bilik air, biar lampu tu je pasang..mcm disko btul la.hehe

yatie chomeyl said...

kalau cantik cenggini bukan Teta je yang suka mandi, saya pun suka mandi tak mo keluar2 dr bilik mandi ehehehe

Rizziela said...

Cantiklah kak...lepas ni boleh g cari...tukar tu ajer kan.....mesti suka Haziq nak mandi nanti

Rizziela said...

Cantiklah kak...lepas ni boleh g cari...tukar tu ajer kan.....mesti suka Haziq nak mandi nanti

dlittlekitchen said...

wah!! ala2 MacGyver wanita nih.. nk order satu.hehehehe

Intanaziela said...

ini kalau pasang kat bilik air hadif sure dia mandi sambil berjoget..hahahah tapi best jugak la kak kan..meriah je masa mandi..hahaha

Ann Ishak said...

boleh panggil datang pasang dekat rumah saya pulak la lepas ni hihihih