Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Sunday, April 24, 2011

KEJUTAN

Pagi-pagi sangat terperanjat apabil Roza Ngah dari dlittlekitchen menghantar kek ini ke rumah saya. Rasa nak pengsan tengok tau! Terlampau cantik sampai Pak Seyit mengeleng-geleng kepala dibuatnya. Ha ha ha..

Anak saya ini pun sangat-sangat teruja. Suruh saya ambil kek ini dalam pelbagai pose..ha ha ha..
Teta..Teta..

Ini kelebihan Roza yang kreatif yang mungkin tidak ada pada kita semuakan.. Jadi rasanya sesiapa nak pergi meminang boleh memesan kek ini sebagai tepak sirih peminangan.

P/S Saya tengah mengusahakan supaya kek ini dibawa ke booth NBkara di pesta buku..


7 comments:

Marina Monroe said...

NB cantik nye kek tuh..berbakat betul kawan NB tuhhh..

ibuayu said...

cantiknya kek tu kak..tak tergamak nak potongkan..

kak ina kl said...

memang cantik dan lainlah kek ni..memang sesuai nak bagi hantaran sahaja..tapi tak sesuai menggantikan yang sebenarnya.

aleya_syaireel said...

laaa kek ke mende nih..? igt kan btol2 real..tuh yang tgk sekali lalu je..hihi.. neway cam x puas je ase nye..cam nk pegi lg pwtc dis week..

dlittlekitchen said...

mcm kezutan Pak Nil pulakss....heheheh

SyuQ said...

ya Allah kak cantiknya...
sayang sungguh nak makan

ni mmg sy kompem akan tempah kek kawin kat kak roza ni...

GreenJade said...

ya ampun santiknye kek tuh kak

kalu saye kompem x smpai ati nk makan..mau display aje smpai retak seribu hehehe