Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 26, 2011

RUMAH AKAN RUNTUHKAN UMI!

Qaisara sentiasa berada di depan mata saya, jadi bila Qaisara saya tinggalkan semalam untuk pesta buku. Dia seperti kehilangan sesuatu. Bila saya balik, peluk cium Qaisara paling kurang 5 minit, sebelum ke sekolah pun begitu dan hari ini sebelum ke sekolah dia bersalaman dengan saya dan berkata begini.
"umi rumah boleh runtuhkan?"
Wah..apa punya soalan ini?
'Ya sayang.."
"Kereta boleh rosakkan?"
"Iye.."
Saya menganggukkan kepala saya..
"Tapi sayang Teta dengan umi tak akan hilang sampai bila-bila. Sayang kat umi"
Wahhhhh....saya rasa mahu menangis. Qaisara peluk dan cium muka saya berkali-kali.
Saya benar-benar terharu.Sangat-sangat terharu..sobbbbbb.


9 comments:

su su said...

bernas betul cara percakapan qaisara...tersurat apa yang tersirat di hati qaisara

liyana said...

alahai bijak nye qaisara ni.. :)

SI KIDAL said...

i'm touched :(

yatie chomeyl said...

Teta ni soooo sweeet :)

Leeza said...

salam kak...menangis za baca entry kali ini. hingga pergi sekolahpun masih nangis...uwaaaa. kata2 yang sangat menyentuh hati dari hati si kecil ini.....uwaaaaa.....za doakan hatinya dan kebijaksanaannya berkekalan hingga ke dewasa. rasanya teta akan mengatasi uminya dalam dunia penulisan.Tak perlu baca novel tebal2..hanya kata2 teta ini sudah buat za menangis .

Madam Casper said...

Awok pun touching jer baca kak yati..sob2...teringat anak2 yg awok hantar gi sekolah tiap pagi...sampai kelas peluk dulu baru balik...bila balik keja pakat2 riuh sambut awok balik huhuhuhuhuhhuhuhu

Miss Polaris said...

ololo, sweetnya teta... kecik-kecik dah pandai bermain bahasa... bertuah kak yati ada teta.

Intanaziela said...

meleleh air mata intan baca kak..sobbbbbsss...

GreenJade said...

such a touching part..menusuk dlm qolbu the last sentence dr Teta tuh