Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, April 25, 2011

PESTA BUKU 2011






Gembira, sibuk, letih berbaur menjadi satu. Pesta buku seperti hari raya buat saya. Bertemu pembaca dan sahabat andai yang jarang bertemu.


Save our planet! NB Kara menyambut kedatangan anda.


Punitha salah seorang pembaca bukan melayu yang turut membeli buku NBkara.



Sempat diwawancara oleh RTM, ha ha bukan pasal buku tapi pasal pemakanan kanak-kanak. Jawab entah apa-apa, gabra aje..ha ha


Kak Yah yang datang dari Terengganu! Setahu sekali kita jumpa ya kak Yah..

Puan Noami, akauntan cun ni bawakan saya goreng pisang. Sedappp..sampai Qaisara merajuk tak dapat..ha ha


Penulis bertemu penulis. Lily dan Kusyi. Lily! Mana buku baru awak?

Terkejar-kejar masa sebenarnya, nanti saya update lagi..

6 comments:

En iLham said...

akak
nant saya datang, tunggu kedatangan saya tau
harap dapat jumpe akak lagi nant
saje tak beli novel akak sekarang sebab nak tunggu pesta buku
nant boleh bergambar dengan akak n buku sekali
hehe

GreenJade said...

hehe lom smpat gi..mau terjah tiz wiken

same cam Ilham..pujuk ati x beli lagi..coz nk beli kt book fair gaks ihihihi

LiTtLe^m3 said...

terima kasih kerana melayan kami hari tu juga beri izin bergambar dgn teta :) - Noorbaiti Ismail-

Mrs.Sheikh said...

kak yati.. sy tak dpt ke sana jauh di seberang laut china selatan, tp cousin sy dah dptkan novel kerang akak dan kak kusyi.. haha..
sy kata minta tlg kak yati sign, husna Labuan... kekeke.. esok2 smpai la tu kat sana novel baru.. :)

alesya said...

kak yati, sgt gembira dpt bertemu dgn akak...siap bergambar lg dan akk tandatangan buku novel yg sy beli....best sgt dpt tgk qaisara sec live...comel n cute! :)

Ann Ishak said...

tahun ni saya tak dapat jumpa akak sebab saya datang pesta buku sebelah malam.