Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, February 24, 2009

TERIMA KASIH YA ALLAH

Dengan nama ALLAH yang maha pemurah maha mengasihani..maha penyayang, sentiasa mendengar doa umat-umatnya. Sentiasa memakbulkan...sesungguh tiada lain tuhan yang ku sembah melainkan ALLAH dan nabi Muhammad itu pesuruh ALLAH..sesuatu yang menakjubkan telah berlaku..

Ini pokok tulip yang telah melalui lebih 9000km dan 14 jam perjalanan, saya belai..saya taruh harapan hanya 50-50 untuk dia terus hidup subur akhirnya...


Tada...dia hidup subur dan berbunga dengan cantik sekali...saya benar-benar gembira dan ada dua kuntum lagi yang sedang menyorok-yorok mahu keluar daripada kelopaknya..

7 comments:

dhan said...

waa k.yati beshnye... jeles sgt... lg ade warne ape...?

NORHAYATI BERAHIM said...

salam dhan..
itu ajelah warna dia dhan..yang benih2 tu akak tengok idupnya subur juga..nanti akak beri tahu progressnya..he.he akak pun rasa magic sungguh..ari tu tak nampak pun putiknya..adik ipar pun terperanjat sungguh..

Nik Fauziah Nik Hussin said...

Salam.. wah lepas nih boleh la bg benih kat kitaorang lak kak heheh! Tp mata nik tak nampak pn bunga dia.. isk3???

ain said...

salam kak NB..cantiknya kak! tahniah sbb berjaya 'memujuk' tulip tu subur dn berbunga akhirnya.

Casper a.k.a wifee en.atan said...

lawa la kak yatiii
meriah la garden akak nantiii

♡ Eibu June's ♡ said...

salam yati...
wah..cantiknya tulip, suka2.
mesti yati seronokkan...

Nik Fauziah Nik Hussin said...

Isk3.. baru dpt tgk bunga tulip tu.. komputer ada pblm..cantiknya!!!