Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 19, 2011

SAMA MACAM BABA KITAKAN

Minggu lepas saya bawa anak-anak buah saya tengok wayangkan?
Saya dengar si Teta bercakap dengan sepupu-sepupunya di lobi panggung.
"Awak-awak dia ni rupa baba kitakan?"
Saya dengar si Teta bercerita dengan sepupu-sepupu dia.
"Haahlah.."
Itu jawapan daripada Balkish.
"Betulkan macam rupa baba kita, tapi baba kita botak."
Aduh si Teta ni. Nak tahu  siapa rupa baba dia..

-

-

-


-


-


-


-


Ha ha ha itu yang dia ajak tengok Johnny English sampai dua kali tu.

Balik bila saya beritahu Pak Seyit, gelak besarlah baba dia.


8 comments:

Fazlinil Irma said...

haha. lawak lah teta. kalau mcm tu, baba teta boleh berlakon dgn mr bean la ye. :)

GreenJade said...

hahaha comel jek cara cerita Teta tuh. sure Teta pun tgh berangan baba dia yg berlakon jd Johny tuh..hik3

Liyana said...

teta... teta... hehehe

Yan said...

hee. ye lahh.. ada sikti2..

yatie chomeyl said...

aaah la ada iras2, len kali kalau jumpapak seyit nak mintak auotograph la eheh

Mama Nazhan said...

MEMANG IRAS LA KAK YATI, Kalau Pak Seyit kurus skit..mesti sama...TERBAEKKKKKKKK... HEHE

SyuQ said...

hahaha. tinggi benor imaginasi teta

Mrs.Sheikh said...

hahaha..mungkin tang hidung tu kot teta? hahah..gelakk sy kak..