Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, March 26, 2010

KEJUTAN DI HARI LAHIR

"Umi..umi, ada kawan umi nak datang nak sambut happy birthdaya dengan umi"
Satu hari Qaisara memberitahu. Ha.ha.ha.
Lantas apabila teringat saya bertanyakan pembantu saya. Rupanya ada pakatan bawah tanah mahu mengejutkan saya dengan kek hari jadi dan saya dapat mengagak ini mesti kerja Roza d'little kitchen. He.he.he

Dan semalam walau baru balik dari kerja, Roza dan suaminya Mr R, datang membawakan saya kek yang cukup cantikkkkkkkkkkk...


Pasangan suami isteri yang lemah lembut dan sungguh berbakat dalam membuat dan menghias kek. Jangan tak tahu Mr R pun pandai menghias kek. Bila saya tahu mereka berdua mahu datang, sedikit jamuan kecil diadakan. Makan satay dan goreng meehon.

Sebenarnya bukan Roza suami isteri sahaja yang pandai membuat dan menghias kek tau. Anak-anak mereka yang empat orang, iaitu 2 lelaki dan 2 perempuan semuanya pandai. Saya da macam guru besar pula melihat budak makan. Ha.ha. Sofea dan Suraya. Dua lagi anak lelaki Roza, sudah keletihan dan tertidur di Sofa. Yalah, budak-budak sekarang sekolah sampai petang. Kasihan menengoknya.


Sebenarnya saya sayang sangat dekat kek ini dan tidak mahu memotongnya. Kalau boleh disimpan saya simpan tetapi Qaisara punyalah kecoh asyik menyuruh saya potong kek happy birthday. Sampai naik bingit telinga dibuatnya. Saya dah macam Qaisara le pulak..tak mahu potong kek..ha.ha

Tengok betapa gembiranya Qaisara kerana diberi peluang memotong kek ini. Tapi saya tahu Qaisara sendiri sayang nak potong. Itu berlakon sahaja tu.


Tatapan untuk kali terakhir sebelum kek ini dipotong dan dibahagi-bahagikan kepada jiran. Ha.ha. Cantik sangat-sangat bagi saya. Sesiapa yang mahu memesan kek boleh buka blog http://dlittlekitchen.blogspot.com/

Terima kasih Roza suami isteri, terima kasih banyak-banyak. Walau penat baru balik kerja tetapi sempat membuat satu kejutan yang cukup bermakna. Walau Qaisara sudah memecah rahsia tetapi saya tetap terkejut kerana kek itu begitu cantik sekali. Sangat-sangat terharu!


20 comments:

Suhana Shahril said...

Selamat menyambut hari ulangtahun!Yang ke berape ek?kekeke..
Ana dan famili doakan akak sekeluarga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah, panjang umur, murah rezeki.Amin.

umie said...

cantiknya kek tu kak...selamat harijadi...

EnO said...

eppy besday kakk....
Semoga Allah rahmati akak sekeluarga..
cantik kekk tueee...
sygg nyerrr...

Oja said...

selamat hari lahir kak..semoga dimurahkan rezki (dapat adik utk Qaisara heheheh)..dipermudahkan segalanya..diberikan kesihatan dan kekuatan dan idea yang mencurah2 untuk berkarya...dan yang penting..bahgia dunia & Akhirat...

Dayah said...

Salam Kak Yati,

Selamat Ulang Tahun KAK YATI.. Moga Panjang Umur & Di Murahkan rezeki, Amin.

Dayah mula2 igt.. buku2 akak yang di jadikan hadiah.. rupanya2 ia adalah kek.. hehehe..

Nadiah Sidek said...

kek yg tak nmpk mcm kek! mmg blh tertipu..eheh. happy birthday kak yati!

Bonda Mawar said...

hepi besday kak NB :)

Epelijau said...

cantiknya kek...mesti sedap...erm...nyum nyum...eh lupa..
moga diberkati Ilahi dan diberikan kebahagiaan dan kegembiraan berlipat ganda kak Yati!

dlittlekitchen said...

Happy Birthday again... sy pon sungguh terharu...hehehe

Siti said...

A'kum....
Selamat Hari Jadi..Kak.
Semoga dipermudahkan segalanya dan dimurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan yang berpanjangan.

yatie chomeyl said...

hepi best-day akak...semoga bahgia sellau

serius cantik gile kek ni, kalau sy kat Malaysia mmg sure la tempah kek dgn kawan akak ni..cunnnnnn

~:|:sara:|:~ said...

selamat hari lahir akak

moga di panjangkan umur & di murahkan lg rezeki...diberikan kesihatan & kebahagiaan di dunia & di akhirat...ameen~

*kek itu mmg sgt chantek!!cm buku real...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

cantiknya kek hari lahir akak! mesti berbunga-bunga rasa di hati...bestnya! :-D

selamat hari lahir kak yati :-D

TOKMA said...

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR buat NB. Tokma doakan semoga NB sehat sejahtera sekeluarga dan dimurahkan rezeki sepanjang tahun 2010.

Ingat ke kat tokma nihhh...!!!tak ingat pun tak per...(tokma nih org kecil jer)

GreenJade said...

hepi betday kak yati..moga dilimpahi rahmat, kesejahteraan, rezki yg bpanjangan slalu..

shantek sgt kek akak..kalu saye confirm x potong smpai tumbuh kulat..sayanggggg hihihihihhi

idasm said...

cantiknya kek. ingatkan nv akak yg diletakkan kat situ, rupanya kek. mmg kreatif diorang ni.

HAPPY BESDAY KAK! moga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selamanya..

take care....

Ros Illiyyuun said...

Hepi bday, semoga diberkati usia :)

Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Selamat Hari Lahir Kak Yati....Semoga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki, bahagia di samping keluarga tercinta....

JuliaEsqa said...

cantiknya!! tak sanggup nk potong..huhuhu.

Selamat menyambut hari lahir Kak Yatie! semoga hidup sentiasa ceria dan berbahagia selamanya.(Maaf...agaknya jue org yg paling lambat wish..huhu)

Marzalina said...

cantik giler kek tu kak...mesti sayang nak makan hehehehe..pandainya diorang buat!