Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, April 23, 2012

JAMUAN HARI JADI DI HKL

Dr Red Bubbles yang bagi saya sangat hebat...

Sebenarnya saya gagahkan diri untuk upload semua gambar aktiviti Grup Ukwah bersama dengan Dr Red Bubbles atau sahabat saya Iskandar Syah Ismail bersama teman-temannya di wad kanak-kanak di hospital HKL hari Sabtu yang lalu.  Aktiviti menyambut hari jadi dan menyampaikan sedikit bungkusan untuk anak-anak yang sudah lama tinggal di sini. Biarlah gambar bercerita.

Masih mudakan..tapi sudah diduga.

Kusyi mewakili grup ukwah membahagikan kek hari jadi.

Serius saya tak boleh tengok gambar ini. Saya keluar masuk bilik air. Sakit kepala saya datang, kesedihan saya sangat menusuk ke hulu hati dan saya menangis. Ini kelemahan saya yang dari dahulu tak boleh diubati. Saya tak boleh tengok budak-budak sakit!

Menunggu lilin ditiup..

Ya ALLAH ya tuhanku kau sembuhkan anak-anak  ini semua. Adik ini tidak boleh duduk jadi si ayah terpaksa membantunya. Sedihnya ya ALLAH ya ALLAH..


Dr Red Bubbles yang berusaha untuk mengembirakan anak-anak ini. Ya ALLAH kau rahmati sahabat saya ini dan kau murahkan rezeki beliau supaya beliau dapat mengembirakan anak-anak yang bernasib malang ini. AMINN..

Salah satu kek hari jadi..

Grup Ukwah bersama dengan isteri Iskandar, Norhayati..

Comelkan. Kata Iskandar, bola merah itu tidak boleh diletak di hidung adik ini maka diletak di telinganya. Sedang menonton upin dan ipin.

Readdyyy...mereka sangat tabah..

Farah yang menyambut hari jadinya bulan April. Mengikut maklumat yang kami dapat, ada ibu bapa yang terpaksa berhenti kerja demi menjaga anak mereka yang sakit ini. Ya ALLAH kau murahkan rezeki mereka ya ALLAH..

Kecil sangat adik ini sudah diduga. Si ibu tetap berwajah riang. Tabahnya mereka menerima dugaan.



Red Bubbles memerlukan dana untuk membuat anak-anak tidak bernasib baik ini tersenyum. Jom kawan-kawan kita membuat sedikit bakti. Sedikit pun tidak mengapa...klik gambar ini untuk melihat dengan jelas. Gambar dari FB Mohd Nazid




6 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Yati aduh terharu nya tengok gambar2 ni semoga Allah berkati mereka dan sembuhkan mereka AMIN AMIN AMIN

Madam Casper said...

Mmg sedih walaupun cuma tgk pic jer kak. Allah merahmati semua anak-anak itu. InsyaAllah.

shaliza said...

Assalamualaikum...
Mohon share ya entri ni kat FB & blog saya.

idasm said...

Mmg bergenang airmata melihat gambar dan membaca tulisan akak. Simpati dgn diorang.. Kecik2 dah diduga.

Audra Sazreena said...

Dr Red Bubbles macam Dr Patch Adams yang meriangkan kanak2 pesakit kanser dalam movie Patch Adams lakonan Robin Williams :)

Travelogue said...

sy ada baca story ni kt Metro semalam