Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, April 19, 2012

BUKU BARU NB KARA DI PESTA BUKU KUALA LUMPUR

Novel terbaharu Norhayati Berahim, Roti Canai, Salad Taco.

Dari penulis tersohor Zuraidah Othman..Keindahan cinta Iman.

Dari wartawan Harian Metro yang banyak mengungkap cerita masyarakat. Harus dibaca oleh segenap lapisan masyarakat.

Buku inspirasi yang diselenggarakan oleh Norhayati Berahim.


Buku Resipi daripada enam sahabat. Setiap pembelian buku ini akan mendapat buku nota percuma.



6 comments:

OrkedUnggu said...

kak selalu aje saya tak berkesempatan dan berpeluang pi pesta buku..huhu lom rezeki kot

Bicara Kak Noor said...

teringin snagat nak pergi dan jumpa Yati tapi apa kan daya jauh snagat lah Yati,nak borong semua buku2 tu

Epelijau said...

kak yati...nantikan kemunculan saya di booth kak yati...kahkahkah..rindu nak jumpa kak yati...insyaAllah...sy dtg :)

Yasminhamid said...

syukur.. setiap tahun berkesempatan jumpa kak yati.. insyaallah tahun ni nak pegi lagi.. tak sabar menanti..

honey bedazzled said...

wah masya allah my fave writers too zuraidah othman yay!

idasm said...

Insyaallah kita jumpa nanti ye kak...