Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, June 14, 2011

MUZIUM COKLAT


Dua hari lepas saya melawat muzium coklat di Cologne/Koln Jerman. Biasalah saya bukan suka masuk muzium pun. Tetapi yang seronoknya muzium ini sebenarnya tidak macam muzium pun. Macam masuk kilang cokelat sahaja. Banyak segmen yang saya skip dalam melawat muzium terutama penerangan mengenai pokok koko. Ayah saya dahulu ada menanam koko. Bila jemur koko tak kering, masih teringat lagi baunya yang busuk..ha ha



Di sini macam-macam rupa cokelat yang boleh kita tengok. Rasanya semua cokelat ini dari syarikat coklat Lindt.



Sesiapa yang nak drill penyangkut langsir beli yang ini..ha h aha

Rupa keyboard pun ada...

Telefon bimbit tetapi ini nokia lama ni? Saya ada tel ini satu masa dahulu. Seronok pakai tel ini..he he

Motor pun ada...

Ini bukan gigi palsu, jangan terpedaya. Ini coklat dan rasa-rasanya ada yang sanggup makan tak? Ha ha ha

11 comments:

Leeza said...

salam kak...hahaha, menarik sungguh. Bila akak citer pokok koko busuk teringat ada murid za cakap kita minum milo dan coklat ia ada campuran koko dan ulat. hahahaha..faham sangat apa maksudnya. kalau koko tak kering bukan sahaja ia berbau busuk tetapi berulat juga. cantik coklat perbagai bentuk ini..

liyana said...

tang gigi tu yg ala2 geli nk makan kot.. haha

umie said...

oo..tidak...gigi tu umie xnak..tp coklat lain tu nak..hehhe

Eera Shera said...

besnya coklat..kalau la dapat pergi kan..

GreenJade said...

hahaha yg rupa gigi tu kompem x lepas telan walopon saye hantu cekelat hahaha

kak..nk cekelatssss ekekeke

Munna said...

wooooooo sedapnya coklat.....tp tang gigi tu xnak la....haha

thobibfilmanzil said...

wauu..sedapnya coklat..tapi takleh makan bnyk2, tak elok utk kesihatan=)

yati said...

wa bestnya dpt gi muzium coklat...saya ni mmg hantu coklat....

Kamariah Awang said...

Alamaaaak... coklat gigi? Hee, tak tergamak nak makan!

Kak Aya said...

coklat gigi tu buat rasa tak lalu je nak makan coklat

yatie chomeyl said...

euwww rasa tak sanggup nak makan coklat gigi tu hehehe