Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 7, 2008

GAMBAR QAISARA DAN ANAK2 BUAH BERAYA

Hari raya kata orang untuk kanak-kanak. Kanak-kanaklah yang paling riang bila tiba hari raya. Disamping duit raya, mereka dapat berjumpa sepupu dan rakan taulan. Tapi Qaisara tidak tahu sebenarnya apa makna raya. Tahu dia pakai baju cantik dan berposing. Gambar ini diambil sebelum peristiwa dia diterkam. Boleh senyum lagi..
Anak dara saya seorang lagi ini, Balqish..sudah pandai sedikit berhari raya. Ini hari raya ke empat buat Balkish kerana dia dilahirkan pada bulan ramadhan pada 2005

Balkish dan anak buah saya Adli. Mereka berdua kalau berjumpa asyik berpelukan, bercerita entah apa-apa butirnya. Masa kecil-kecil macam ni bolehlah. Kalau dah besar siaplah! Kalau kami nampak mereka berdua begini, masing-masing akan bercakap. Aku kahwinkan kau orang berdua!


Ini sahabat karib Qaisara kalau balik kampung, Balkish dan juga Danish. Ke mana-mana mereka akan bertiga. Tapi bergaduh pun boleh tahanlah. Pasti ada yang menangis..



Tengok..Qaisara dan Balkish! Pantang silap sikit mulalah bergaduh. Danish jadi tukang lerai. Tetapi kadangkala Danish pun digigit oleh Balkish yang memang suka mengigit. Budak-budak, bergaduhnya sekejap aje..tapi lepas tu baiklah




Budak-budak, tidak pernah rasa penat untuk bermain. Pergi mana-mana pun main sahaja kerjanya.



Inilah muka Qaisara sepanjang hari raya pertama. Masam mencuka, muncungnya panjang sedepa. Tak mahu jumpa orang. Lari bila orang datang.

Petang barulah dia okay sedikit, walaupun masamnya masih ada. Mengada-ngada sungguh!

2 comments:

HERTINY LAIMAN said...

Salam Kak Yati,
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Yati Sekeluarga, Raya Kat mana tahun ni? Balik MELAKA ke?
Comel nyer Qaisarah ni...

RafflesiaRimba... said...

Salam Kak Yati,
Anak kak yati memang cantik..