Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 7, 2009

SERUPA TAPI TAK SAMA

Siapa artis ini? Saya pun tak kenal. "Airis Yasmin mahu jadi pelakon serba boleh tidak putus terima tawaran berlakon. Itu yang saya baca di Harian Metro hari ini." Beliau ini adalah model berstatus janda. Cantik lagikan. Saya tidaklah tertarik dengan apa yang mahu diceritakan tentang artis ini. Tapi saya tertarik dengan baju yang dipakainya. Macam pernah ku beli...

Airis Yasmin
Ini model mana le pulak? Baju hampir serupa aje..ha.ha..

Potongan lengan baju ala Siti Nurhaliza dengan taburan batu ini sama aje yang dipakai oleh model di atas. Keh.keh..


Kalau model Airis Yasmin bergaya di celahan pokok. Model kecil ini bergaya di bawah kerusi meja sambil makan nasi ayam. Waalla...nak buat camana dan tak boleh nak dikawal.

Model kecil ini bergaya ketika majlis jamuan rumah terbuka di rumah aunti Shelly di Seremban. Bersama uminya dan juga adik aunti Shelly, aunti Shela dan juga anak aunti Shelly Qaisara Balkish..tengok peha Balkish..yummy..yummy..



16 comments:

Leeza said...

salam...
cantiknya teta. kalau si airis tengok memang menangis airis sebab teta lebih ayu menggayakan pakaian itu.

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..Teta lebih cute & cantik dlm pkaian tu..

bju teta tu akak tempah or beli yg dh siap? cantik lor..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhak...pelanduk 2 serupa gtuh =D

Lady Arween said...

Salam Kak..Cute la Qaisara pose cam tu..Ada tunjuk tak kat dia yg baju dia pakai sama dengan baju artis?Mesti dia senyum kan kak Yati?

ain said...

wahhh...teta lebih cantik la dr model tu!!! cayalahhh!!!!

Hayatito said...

haha..
teta cute.
suka sgt tgk muka dia.
sharp face.

for sure la lg lawa teta dari model tu.
ha ha ha

Marzalina said...

model yg kecil ni lagi cun dari model dalam gambar kat atas tu hehehe..lagi menarik si qaisara di mata intan =)

~:|:sara:|:~ said...

sure nangisnye la si Airis tu tgk teta...model cilik kecil ni lagi cun dr dia...bkn sikit cun tp manyak cun ooo...hehehe

yatie chomeyl said...

qaisara memang ada bakat jd model,posing ngalahkan artis tu hehe

adriea said...

hahaha cantik lagi teta pakai baju tu! hehehe

ida_nardiel said...

tapi si teta tu lagi comel

GreenJade said...

walau guano pong..baju itu lebih lawo & malatop dgn model kecit somel itu hehehe

Nadiah Sidek said...

hehe..sama pulak bajunya. tp qaisara lg comel ;)

idasm said...

tak sangka pulak baju raya qaisara sama ngan artis ek.. hehehe. tp teta still de bomb! kalah artis tu.. hehe..

shila said...

wakakaka.... model tu ler yg tiru teta..

syahbandar87 said...

comel la model kecil tu.jauh comel dia dr artis tu.hehe