Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, May 19, 2012

BAJU INI MASIH BOLEH DIPAKAI.

Entah mengapa pagi-pagi tadi saya bercerita dengan Ojan dan juga staff saya Suraya, kisah zaman dahulu ketika saya ambil ujian memandu. Saya dahulu sedikit terbabas ketika membuat ujian tiga penjuru. Tetapi disebabkan mulut saya ramah dengan pemeriksa dan saya layan dia berbual masa ujian memandu. Saya dapat markah tinggi dalam ujian memandu dan saya diluluskan. Oh .....itu ketika saya mengambil ujian memandu di Melaka. Pengajarnya sangat bagus, mengajar dengan teliti dan sangat mudah difahami. Sebelum itu saya ambil lesen ketika berada di Ampang. Saya tak lulus side parking dan saya tidak faham apa yang diajar.
Sampai sekarang, suruhlah saya naik tempat tinggi masuk hutan dengan kereta, jalan mana teruk sekali pun saya tak kisah tapi suruh saya buat side parking entah boleh ke tidak. Ha ha ha ha

Percaya tak ini baju yang saya pakai ketika ujian memandu di Melaka tu. (Lebih 15 tahun lalu) Gambar ini saya cilok dari FB Balqis, macam dia tahu sahaja saya nak cilok dia letak watermark. Ha ha ha..


3 comments:

Leeza said...

waahhh 15 tahun....ertinya dah kurus ya kak...minta tips ? hahaha

GreenJade said...

hehehe kak Liza..kalu saye baju 15 thn dulu sebelah tangan pun takleh masuk dah..hihihi

RADIAH said...

syukur sebab maintain je